Kiertotalouden kirittäjät – kiertotalouden edistysaskelia Suomesta sekä maailmalta

Uutinen 10.6.2021 klo 15.39
© Circwaste

Lämpimästi tervetuloa Kiertotalouden kirittäjät -tilaisuuteen 29.–30.9.2021!

Kaksipäiväisessä webinaarissa esitellään kiertotalouden tutkimushankkeiden viimeisimpiä tuloksia ja strategisen edistämistyön viimeisimpiä askeleita.

Tilaisuuden ensimmäinen päivä keskittyy esittelemään kotimaisten suurimpien ja kiinnostavimpien kiertotalouden hankkeiden tuloksia ja ajankohtaisia näkökulmia neljän rinnakkaisen teeman kautta, joita ovat:

  • kriittiset raaka-aineet,
  • rakentaminen,
  • muovit sekä
  • kansalaiset ja kuluttajat kiertotaloudessa.

Rinnakkaiset teematilaisuudet toimivat itsenäisinä kokonaisuuksina, joten voit osallistua erillisiin sessioihin oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan.

Tilaisuuden toisena päivänä ovet avautuvat myös kansainväliselle kiertotalouden asiantuntijayleisölle. Päivän ohjelmassa on kiertotalouden strategista edistämistä ja sitä tukevan tutkimuksen uusia tuulia Suomesta ja muualta maailmalta. Toinen päivä järjestetään kokonaan englanniksi.

Tervetuloa mukaan innostumaan, oppimaan ja jakamaan kokemuksia!

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan lähempänä tilaisuutta. Varaathan jo tässä vaiheessa molemmat päivät kalenteristasi. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton ja toteutetaan Teams-sovelluksen kautta. Tilaisuuden järjestää Circwaste-hanke.


  • Tulosta sivu