Uutisia alueilta

Välinevuokraamo kyltti
Porin kaupungin työpajat – aktiivinen kestävän kehityksen keskittymä 2.7.2021
Porin Circwaste-osahankkeiden väki vieraili Porin työpajoilla kesäkuussa. Työpajat toteuttavat sekä sosiaalisen kestävyyden että kiertotalouden tavoitteita ja tarjoavat työtä alueen nuorille ja aikuisille. Nuorten työpajat tavoittavat vuosittain runsaat 400 alle 29-vuotiasta nuorta.
Lue lisää
Lahden täyttö
Yhteistyöllä merkittäviä päästö- ja taloudellisia säästöjä maarakentamisessa 1.7.2021
Rambollin Circwaste-osahankkeessa tutkitaan teollisuusalueiden sivuvirtojen ja jätteiden sekä ruoppausmassojen hyödyntämistä entisen merenlahden täyttämisessä. Sampaanalanlahden täyttö on erinomainen esimerkki kiertotalouden alueellisesta yhteistyöstä.
Lue lisää
Biojäteastia, Biojäteastia
Porin biojäte talteen -kampanja tuotti onnistuneita tuloksia 28.6.2021
Porin seudun jäteneuvonta toteutti syyskuusta 2020 maaliskuun 2021 alkuun Biojäte talteen -kampanjan Porin taajama-alueella. Biojätteiden lajittelu parani kokeilun aikana niin omakoti-, rivi -ja kerrostaloissa.
Lue lisää
Biokaasukontti
Tilakoon biokaasulaitos on kiertotaloutta parhaimmillaan 23.6.2021
Tilakoon biokaasun tuotannossa on hurjaa potentiaalia ja se edustaa kiertotaloutta parhaimmillaan. Ideaalitapauksessa kyseessä on suljettu kierto, jossa tuottaja käyttää ravinnon ja materiaalin elintarvike- ja energiatuotantoon luonnonmukaisella tavalla.
Lue lisää
Kulloon rakennustyömaa Porvoossa
Porvoon Kulloon yrityspuisto rakentuu kiertotalouden avulla kestäväksi 7.6.2021
Porvoon Kulloon alueelle rakentuu kiertotalouden periaatteilla toimiva yrityspuisto, jonka maarakentamisessa on hyödynnetty merkittävällä tavalla kiertotaloutta.
Lue lisää
Kaupan digitalisaatio
Yhtenäisillä pakkausmerkinnöillä kehitetään ruoka-alan asiakaskokemusta 3.6.2021
Yhteinen tietomalli -hankkeessa luodaan ruoka-alalle yhteinen digitaalinen kieli, jolla tieto saadaan kulkemaan saumattomasti koko arvoketjussa aina kuluttajille asti.
Lue lisää
Kaikki uutiset
  • Tulosta sivu