Uutisia alueilta

Biokaasukontti
Tilakoon biokaasulaitos on kiertotaloutta parhaimmillaan 23.6.2021
Tilakoon biokaasun tuotannossa on hurjaa potentiaalia ja se edustaa kiertotaloutta parhaimmillaan. Ideaalitapauksessa kyseessä on suljettu kierto, jossa tuottaja käyttää ravinnon ja materiaalin elintarvike- ja energiatuotantoon luonnonmukaisella tavalla.
Lue lisää
Kulloon rakennustyömaa Porvoossa
Porvoon Kulloon yrityspuisto rakentuu kiertotalouden avulla kestäväksi 7.6.2021
Porvoon Kulloon alueelle rakentuu kiertotalouden periaatteilla toimiva yrityspuisto, jonka maarakentamisessa on hyödynnetty merkittävällä tavalla kiertotaloutta.
Lue lisää
Kaupan digitalisaatio
Yhtenäisillä pakkausmerkinnöillä kehitetään ruoka-alan asiakaskokemusta 3.6.2021
Yhteinen tietomalli -hankkeessa luodaan ruoka-alalle yhteinen digitaalinen kieli, jolla tieto saadaan kulkemaan saumattomasti koko arvoketjussa aina kuluttajille asti.
Lue lisää
Lahden kaupungintalo
Lahteen luodaan hiilineutraalin rakentamisen osaamiskeskittymä 18.5.2021
Lahden hiilineutraalin rakentamisen kehityskeskus keskittyy uusiutuvan energian tuotantoon, energiankäytön minimointiin, purkumateriaalien kierrätykseen ja orgaanisten materiaalien käyttöön rakennuksissa hiilinieluina.
Lue lisää
Jätepiste Jyväskylän Kankaalla
Jyväskylän Kankaalla jätteiden kierrättämisestä tehtiin peli 17.5.2021
Jyväskylän Kankaan alueella tehtiin kokeilu, jonka aikana osallistujien jätekäyttäytymistä seurattiin ja siihen pyrittiin vaikuttamaan pelillistämisen keinoin. Pelillistäminen sai asukkaat lajittelemaan entistä paremmin ja kokeilu motivoi heitä.
Lue lisää
Puhas Oy:n jäteasema
Liperin automaattiasemalla maksat vain siitä mitä jätät jälkeesi 15.3.2021
Pohjois-Karjalassa aloitti toimintansa automaattinen jätteen vastaanottoasema kotitalouksien ja pienten yritysten jätteille. Automatisoidulla asemalla pyritään helpottamaan asiakkaiden jätteiden käsittelyä ja lisäämään palveluja, jotka vastaavat monipuolisemmin kuluttajien tarpeeseen käyttöaikoja rajoittamatta.
Lue lisää
Kaikki uutiset
  • Tulosta sivu